Stevens AV op LinkedIn
Stevens AV op YouTube

Luchtopnamen

Beelden vanuit de lucht hebben altijd iets bijzonders. Fantastische opnamen met een hoge resolutie voor in uw video, brochure, op uw website of een fraaie vergroting aan de wand: een luchtfoto trekt altijd de aandacht! Ook in een bedrijfsfilm zijn video-opnamen vanuit de lucht natuurlijk erg aantrekkelijk om te zien. 

Wetgeving voor drones

De wetgeving omtrent het vliegen met drones is in veel landen onderhevig aan snelle veranderingen. In Nederland is de situatie vanaf 1 juli 2016 zo dat voor commercieel gebruik van drones van 1 tot 4 kilo aan strenge (en dure) eisen moet worden voldaan. Voor drones met een gewicht onder 1 kilo zijn de eisen een stuk lager. In de loop van 2017 voldoet Stevens AV aan de voorwaarden zodat opdrachten voor foto- en video-opnamen met een drone legaal kunnen worden uitgevoerd.

Luchtopnamen voor architecten, makelaars en bouwbedrijven

Los van de mogelijkheden voor gebruik in een bedrijfsfilm zijn opnamen met een drone ook een aantrekkelijke optie voor architecten, makelaars en bouwbedrijven. Zij kunnen voor betaalbare tarieven fraaie luchtopnamen laten maken om hun portfolio mee uit te breiden. Desgewenst kunnen foto- en video-opnamen vanaf de grond en interieurfoto's in één klap worden meegenomen! 

Speciale cameralens

Stevens Audiovisuals beschikt over een drone die is uitgerust met een GoPro Hero 4 camera met een speciaal vertekeningsvrij objectief. De camera maakt foto's met een resolutie van 12 miljoen pixels. De foto's hebben een opmerkelijke kwaliteit, mede door het hoogwaardige vertekeningsvrije objectief. De camera kan ook in alle gewenste HD videoresoluties opnemen, inclusief slowmotion tot 240 beelden per seconde. Dat biedt ook mogelijkheden voor het gebruik van de camera met gimbal (3-assige stabilisatie) uit de hand, met als resultaat perfecte vloeiende camerabewegingen tijdens lopen of rijden.

Bemande vliegtuigen

Hay Stevens heeft ook een ruime ervaring met het maken van luchtopnamen vanuit bemande vliegtuigen. Vooral als het om objecten gaat zoals grote bedrijfscomplexen of stadswijken kan het maken van opnamen vanaf 300 meter hoogte een beter overzicht bieden.